NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

“Joker” şi “The Hateful Eight” rulează la drive-in cinema de la Iulius Mall Iaşi

Un thriller psihologic şi un western sunt propunerile din acest weekend de la drive-in cinema din parcarea Iulius Mall Iaşi. Vineri vei pătrunde în lumea lui „Joker”, iar sâmbătă vei viziona remarcabila producţie „The Hateful Eight”. Peliculele vor putea fi vizionate din autoturism, în limita locurilor disponibile.

Scaunele de la cinema vor fi înlocuite şi în acest sfârşit de săptămână cu cele din maşinile personale, pentru că cinefilii primesc din nou invitaţie la film, în parcarea Iulius Mall Iaşi.

Vineri, pe 26 iunie 2020, de la ora 21:30 vei putea urmări „Joker”, un thriller psihologic bazat pe personajul negativ cu acelaşi nume creat la DC Comics. Filmul explorează traiectoria unui individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă şi fascinantă, care te va ţine în suspans până la final. La începutul acestui an, Joaquin Phoenix a fost răsplătit şi cu Premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor” în rolul din Joker.

Sâmbătă, pe 27 iunie, de la ora 21.30 vei avea parte de mister, dramă şi umor negru, în perspectiva lui Quentin Tarantino. Western-ul „The Hateful Eight” depăşeşte graniţa filmelor cu pistolari americani şi trece în cea a teatrului. Şi acesta este un film premiat, la gala Oscar din 2016 pentru cea mai bună coloană sonoră, dar şi pentru imagine.

  

Drive-in cinema din Iaşi este un proiect Gama Visual Event, ce are loc în parcarea Iulius Mall Iaşi, oferind prilejul de a te bucura de filme, în siguranţa propriului autoturism. „Cinematograful” utilizează un sistem de proiecţie care permite vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii, atât din punct de vedere al calităţii imaginii, cât şi al sunetului, care este recepţionat pe o frecvenţă radio comunicată de organizatori.

Accesul se face pe bază de bilet, care poate fi achiziţionat exclusiv online, pe myticket.ro, iar pentru menţinerea distanţării fizice, în fiecare autoturism pot fi maximum trei persoane. La film nu vor lipsi nici gustările, popcornul şi băuturile răcoritoare, care vor fi livrate direct în maşină. Ne vedem în weekend la drive-in cinema la Iulius Mall Iaşi!

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Imperial Ballroom îi aşteaptă mâine, pe viitorii miri la „Nuntă de Probă”

Teona Gherasim

Expoziţie vernisaj „Pictor pentru Suflete”, la Şcoala Gimnazială din Ruginoasa

Ema Roman

„Periplu prin istorie în opinci și cu suman”

Teona Gherasim
Încarcă...