NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Jaful perfect: Primăria va angaja avocat în procesul cu AgroComplex și va declara recurs

Fără nici o explicație publică, reprezentanții Primăriei Pașcani vorbesc despre un recurs în procesul pe care instituția l-a pierdut cu societatea AgroComplex Lunca SA. Administratorul public Gică Zanet a declarat unui ziarist local că în acest caz se va pronunța recurs împotriva deciziei Tribunalului Iași.

Advertisements

Mai mult, acesta a mai spus că viceprimarul are o listă cu mai mulți avocați din care să îl aleagă pe cel care va reprezenta municipiul în acest proces. Analizând informațiile se naște o întrebare: De ce viceprimarul Vasile Axinte nu a trimis nici un avocat la termenul în care s-a pronunțat decizia? Chiar nu avea timp să îl numească?
Newspascnai.com și Actualitatea Tv a solicitat un punct de vedere public reprezentanților Primăriei pe acest subiect. Îl vom prezenta în momentul în care ne va fi furnizat un răspuns.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

ApaVital susține că Primăria a înlocuit conducta de apă pe Aleea „Plozilor”! Primarul îl contrazice pe Doruș și spune că operatorul de apă a făcut lucrarea!

Răzvan Grecu

ApaVital oprește mâine apa la câteva blocuri din Pașcani! Oficial se montează câteva vane, neoficial: apa nu va mai fi furnizată celor care nu au contract!

Răzvan Grecu

Lucrările la parcul de lângă Primărie sunt pe ultima sută de metri. Constructorul cu betoanele, municipalitatea cu spațiile verzi

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site