NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Doisprezece pensionari din Pașcani au învățat să lucreze pe calculator la Biblioteca Municipală

Mouse, tastatură, mail – sunt cuvinte pe care doispreze pensionari din Pașcani au hotărat să le includă în vocabularul lor zilnic. Vor musai să țină pasul cu vremurile, dar mai ales cu nepoții sau copiii lor care nu se dau dezlipiți de calculator.

Conștiincioși și foarte interesați, cursanții trecuți de vârsta de 60 de ani au hotărât să descifreze tainele calculatorului și ale internetului. Cursurile au fost gratuite și susținute de directoarea Bibliotecii Municipale, Mihaela Cojocaru, în fiecare miercuri a săptămânii timp de câteva luni de zile. Totodată, bătrânii care s-au înscris la „Clubul Internauților” au avut  şansa să relaţioneze mult mai mult unii cu ceilaţi . Astăzi au primit câte o diplomă din partea directoarei Bibliotecii.

Advertisements

„S-a încheiat și cea de-a doua serie a cursului pentru inițierea în utilizare a computerului. Am început cu prezentarea computerului , am continuat cu un program de editare, apoi am învățat tastatura cât și navigarea pe internet. Fiecare cursant a învățat să-și facă cont pe messenger și facebook”, a precizat directoarea Bibliotecii Municipale, Mihaela Cojocaru.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

A crescut numărul burselor în rândul elevilor din Pașcani. Primăria a primit mai puțini bani, decât sumele ce trebuie plătite

Marius Parteni

Scriitorul Mihail Sadoveanu evocat la Colegiul „Unirea”

Teona Gherasim

Alarmă la Colegiul ”Unirea”. Acoperișul căminului a ars, iar două victime au fost salvate de pompieri

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site