NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iulian Bulai anunță începerea votării la USR PLUS, ”cel mai plictisitor partid din România”: Unul are nume de dac autentic, unul de profet si al doilea de mare mucenic/ Toţi trei au emoţii. Unul va câştiga. Toţi trei vor aplauda

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai anunţă că miercuri începe votul online pentru alegerea preşedintelui USR PLUS. ”Începe votarea în cel mai plictisitor partid din România”, afirmă Bulai, referindu-se la scandalul din PNL în contrast cu alegerile liniştite din USR PLUS. Bulai afirmă că toţi cei trei candidaţi înscrişi în cursa pentru conducerea formaţiunii au emoţii, dar la final vor rămâne toţi în partid.

  • ”Mâine dimineaţă începe votarea în cel mai plictisitor partid din România. Nimeni nu a ameninţat pe nimeni cu răzbunarea. Nimeni nu a deschis dosar penal pentru contracandidaţi. Nimeni nu a vehiculat excluderea din partid pentru cei care pierd. Niciunul dintre cei trei candidaţi nu a zis că îsi face alt partid dacă pierde. Niciun candidat nu a venit cu bodyguarzi la dezbateri. Nimeni nu a îmbrâncit pe nimeni”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Potrivit acestuia, toţi cei trei candidaţi la funcţia de preşedinte al partidului au susţinut ieşirea de la guvernare.

  • ”Toţi trei doresc refacerea guvernării alături de coaliţia de dreapta. Toţi trei au acces egal la baza de date a tuturor membrilor partidului. Toţi trei zâmbesc frumos si răspund politicos la toate întrebările. Unul e mai înalt.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Lumina sfântă, adusă credincioșilor la porți de către polițiști?

Redacția

PSD se aliaza cu Partida Romilor

Redacția

Tenis: Cele mai mari surprize din istoria recenta a turneelor de Grand Slam

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site