NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Israelul riscă să treacă prin al cincilea val, se discută deja despre administrarea celei de-a patra doze de vaccin

Ministrul israelian al sănătății, Nitzan Horowitz, a declarat că nu se exclude administrarea celei de-a patra doze de vaccin pentru a combate al cincilea val de infecții cu coronavirus, scrie i24 news. „Nu este nerezonabil să credem că vom avea nevoie de un al patrulea vaccin”, a spus el, după ce a dezvăluit că 9% din cazurile diagnosticate ieri au primit rapelul. Potrivit ministrului, Israelul nu a intrat încă în „al cincilea val”, în ciuda numărului tot mai mare de infecții, potrivit Rai News.

Miercuri, comitetul de experți care consiliază guvernul israelian nu a exclus posibilitatea ca statul evreu să fie deja în ajunul celui de-al cincilea val de Covid. Acest lucru se datorează faptului că infecțiile cresc, chiar dacă lent, așa cum a raportat presa israeliană, deoarece eficacitatea vaccinului tinde să scadă în timp și chiar și recenta decizie de a vaccina copiii cu vârste între 5 și 11 ani pare să nu fie suficientă. Prin urmare, experții recomandă să nu se renunţe la măsurile de protecţie, cum ar fi, de exemplu purtarea măștilor.

Se evaluează vaccinarea copiilor mai mici de 5 ani

„Ne îndreptăm spre vaccinarea copiilor sub 5 ani. Va fi nevoie de timp pentru a evalua și a înțelege,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Florin Roman (PNL): Nu putem stabili data votului la moţiunea de cenzură a USR PLUS până nu avem motivarea CCR

Redacția

Maia Sandu, mesaj de Ziua Naţională a României: Mulţumim pentru prietenie. În faţă avem un viitor care poate să ne apropie şi mai mult

Redacția

Amendat pentru că s-a dus cu mașina la spălătorie. Guvernul permite aceste deplasări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site