NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iordania: Opt morți, căutările continuă sub dărâmăturile imobilului prăbușit marți

Bilanţul prăbuşirii unei imobil rezidenţial la Amman a crescut miercuri seară la opt morţi, în timp ce serviciile de salvare rămân angajate într-o cursă contra cronometru pentru a încerca să scoată persoanele aflate încă sub dărâmături după tragedia care a avut loc cu o zi înainte, relatează Agerpres.

„Echipele de salvare au reuşit să extragă două cadavre noi miercuri seară, bilanţul se ridică în prezent la opt morţi şi echipele de salvare îşi continuă căutările”, a anunţat securitatea publică într-un comunicat.

Un bilanţ dat mai devreme de o sursă din cadrul serviciilor de securitate a raportat şase morţi în prăbuşirea acestei clădiri cu patru etaje din cartierul Jabal Al-Weibdeh, printre cele mai vechi din capitala Iordaniei.

Pe de altă parte, echipele de salvare au reuşit să extragă doi supravieţuitori, la 24 de ore de la tragedie: un bebeluş de patru luni şi un bărbat de 45 de ani, potrivit acestei surse.

Advertisements
  

Din cauza străzilor înguste, autovehiculele de mari dimensiuni nu au putut ajunge la locul accidentului, iar curăţarea terenului se realizează manual sub privirea neliniştită a rudelor persoanelor îngropate.

Advertisements

„Potrivit informaţiilor noastre, zece persoane sunt în continuare sub dărâmăturile clădirii prăbuşite,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciucă neagă posibilitatea unei crize alimentare în România: Sunt necesare decizii privind dezvoltarea sistemelor de irigaţii

Redacția

Şoferii indisciplinaţi ar putea fi pedepsiţi mai aspru, conform unui proiect de lege

Redacția

83.000 de persoane au trecut prin punctele de frontieră în a doua zi de Crăciun. Vămile cu Ungaria și Moldova, cele mai aglomerate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site