RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, despre candidatura pentru șefia NATO: Șansele mele sunt rezonabile. Nu intenționez să mă retrag sau să negociez altceva

Președintele Klaus Iohannis a negat că ar putea lua în considerare retragerea candidaturii sale din cursa penru șefia NATO, afirmând că șansele de câștig sunt „rezonabile”.

Șeful statului neagă urmărirea unei alte funcții FOTO Arhivă Adevărul

Șeful statului neagă urmărirea unei alte funcții FOTO Arhivă Adevărul

Nu intenționez nici să mă retrag, nici să negociez altceva. Da, sunt câteva afirmații în spațiul public. În continuare, consider că șansele mele sunt rezonabile”, a susținut șeful statului, întrebat dacă ia în considerare să se retragă și că se îndrepte către o altă funcție la nivelul instituțiilor din UE. 

  

Aflat în vizită de lucru în România, șeful Consiliului European, Charles Michel ,chestionat cu privire la posibilitatea preluării funcției sale de către șeful de stat, a răspuns că președintele Klaus Iohannis „are deja un rol foarte important la nivelul Consiliului European”. 

Anunțul candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru șefia NATO a stârnit controverse, fiind făcut în urma precizărilor SUA cu privire la susținerea lui Mark Rutte în funcție, iar șansele vehicuolate privesc motivarea unei necesități a unui reprezentant al țărilor din est la nivelul funcțiilor înalte din Uniunea Europeană. 

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat înainte de anunțarea canidaturii,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

SURSE Rareș Bogdan, după ce PSD le-a comunicat liberalilor că le ia Ministerul de Finanțe: „Marcele, nu poți să ne faci asta!”

Redacția

Ciolacu: Un proprietar de club de fotbal, să îi spunem Klaus, a strâns pierzătorii şi a format o echipă

Redacția

Activele de pe Pilonul 3 au crescut cu aproape o treime în ultimul an / Câți bani au cei aproape 700.000 de participanți la fondurile de pensii facultative

Redacția
Încarcă...