NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Inundații devastatoare în Pakistan: peste 1000 de morți, guvernul face apel la ajutor internațional

Pakistanul face apel la asistență internațională suplimentară în timp ce inundațiile devastează țara. Bilanțul victimelor ploilor musonice a ajuns la 1.033 de morți, dintre care 119 au fost uciși în ultimele 24 de ore, potrivit Autorității Naționale de Gestionare a Dezastrelor, transmite BBC News.

Statele Unite, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite și alte țări au contribuit la un apel pentru dezastre, dar sunt necesare mai multe fonduri, spun oficialii.

Guvernul pakistanez face tot ce poate pentru a ajuta, adaugă aceștia.

Vorbind pentru BBC, un oficial al Ministerului de Interne, Salman Sufi, a declarat că țara are nevoie disperată de sprijin internațional.

Advertisements
  

„Pakistanul s-a confruntat cu probleme economice, dar acum, exact când eram pe cale să le depășim, a lovit dezastrul musonic”, a spus el.

Finanțarea de la o mulțime de proiecte de dezvoltare a fost redirecționată către persoanele afectate, a adăugat el.

Advertisements

Potrivit unor relatări ale ziarului Dawn, prim-ministrul pakistanez Shehbaz Sharif a anunțat o subvenție de 10 miliarde de rupii (45 de milioane de dolari) pentru cei din provincia Khyber Pakthunkhwa, cea

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ministrul Virgil Popescu, după ce Marcel Ciolacu a afirmat că trebuie altă modalitate pentru compensarea facturilor la energie: Ei au votat alături de noi, împreună am făcut această lege / Dacă este cazul, vom modifica

Redacția

Ziua Internațională de Amintire a Holocaustului: Ce a fost Holocaustul? Întrebări și răspunsuri

Redacția

Moțiune simpla împotriva Ministrului de Interne. Reacția PNL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site