NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Întrebare pentru autorități: De ce stă închis singurul teren de tenis din Pașcani?

Singurul teren de tenis din Pașcani, realizat din bani publici, stă închis. Ultimele lucrări ce trebuiau realizate au fost făcute, dar locația nu este funcțională.

Terenul de tenis era des frecventat de iubitorii acestui sport. Bogdan Mandric, directorul executiv al CSM Pașcani, care administrează terenul, ne-a declarat în ultima discuție pe maginea acestui subiect că firma care a câștigat licitația va termina lucrarea în jurul datei de 20 mai 2020.

„Am luat legătura cu reprezentanții firmei care se ocupă de lucrare. Ne-au spus că săptămâna viitoare vor veni la Pașcani pentru a finaliza. Au fost nevoiți să sisteze lucrările ca urmare a situației create de coronavirus”, ne-a declarat Bogdan Mandric, directorul executiv al CSM Pașcani, în data de 8 mai.  

Astăzi, 2 iulie, terenul este închis, deși au fost realizate și marcajele. Bogdan Mandric nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a explica când anume va fi funcțional terenul de tenis.  

Lucrările de modernizare a singurului teren de tenis din municipiul Pașcani sunt aproape de final. Firma care s-a ocupat de acesta a realizat marcajul terenului înainte de Sărbătorile Pascale, dar a fost nevoită să le sisteze din cauza pandemiei de coronavirus.

De lucrările la singurul teren de tenis din municipiul Pașcani s-a ocupat o firmă din Târgu Mureș. Anul trecut a fost realizată lucrarea de branșare a vestiarului la rețeaua de apă. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 220.000 lei.

Actuala bază sportivă a fost realizată în mandatul primarului Grigore Crăciunescu. La acea vreme, din bugetul public s-au cheltuit aproximativ 120.000 lei pentru amenajarea ei, cost îndelung contestat de aleșii din PSD care se aflau în opoziție.

loading...
Advertisements

Related posts

Școală din Paşcani la un pas de a fi închisă! 25 de elevi ar putea face naveta de la începutul anului şcolar

Ema Roman

23 de camere de supraveghere în zona Deal: Sunt vizate școlile și intersecțiile!

Marius Parteni

Șeful de la EcoSalubritate, criticat din interiorul PSD: ”Nu se face curățenie în oraș”

Marius Parteni
Încarcă...