NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Atenție șoferi! Gropile de pe D. Vodă din apropierea școlii I. Creangă au reapărut

Gropile de pe strada Dragoș Vodă, de pe urma cărora a avut anul trecut de suferit mașina unor conaționali întorși din Italia, au reapărut. Reprezentanții municipalității au primit recomandarea de a le plomba.

Vorbim de două gropi care anul trecut au dat mari bătăi de cap șoferilor. La fel se întâmplă și acum. Consilierul Sorin Olariu le-a sugerat șefilor Primăriei să le plombeze în regim de urgență, făcând trimitere la incidentul de anul trecut.       

Atunci o femeie a încercat să ocolească una din gropi, iar ambele cauciucuri i s-au tăiat la impactul cu bordura. Pasagerii din mașină s-au speriat.

„Putea să se întâmple un lucru foarte rău. Am ajuns în fața unei gropi care era enormă. Am vrut să trec prin partea dreaptă, dar acolo era o canalizare. Apoi am vrut să trec printre ele, dar nu am putut. Am dat cu partea din față a mașinii de asfalt și mi-am spart ambele cauciucuri”, a declarat atunci femeia care era la volanul mașinii.

Anul trecut cele două gropi au fost semnalizate cu colarea verde. Administrația locală a anunțat zilele trecute că începe acțiunea plombare pe mai multe străzi.

loading...
Advertisements

Related posts

Pașcănenii vor avea patinoar dacă temperatura va scădea sub -5 grade C

Răzvan Grecu

Investițiile masive în localitatea natală a primarului și viceprimarului atrag ironiile opoziției din Consiliul Local

Răzvan Grecu

Doi consilieri locali acuză ApaVital că i-au mințit pe locuitorii cartierului Gâștești în campania electorală!

Răzvan Grecu
Încarcă...