NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Intervențiile pompierilor din Târgu Frumos, din ultimele zile

Echipajele de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, au intervenit în ultimele zile la trei cazuri, două incendii și salvarea unei bovine rămasă blocată într-o mlaștină.

În data de 07.05.2021, ora 17:55, un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a acționat în orașul Târgu Frumos, strada Adâncata, județul Iași, pentru degajarea și salvarea unei bovine rămase blocată într-o mlaștină.

În data de 08.05.2021, ora 15:07, un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Belcești, au acționat în satul Liteni, comuna Belcești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje. În urma incendiului au ars aproximativ 6 tone de plante furajere, 40 metri liniari de lemn din structura depozitului de furaje și s-a degradat acoperișul din tablă pe astereală din lemn pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În data de 09.05.2021, ora 20:44, un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Strunga, au acționat în satul Brătulești, comuna Strunga, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului au ars vegetația uscată și stuful pe o suprafață de aproximativ 2 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  
Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Festivitate de deschidere a Clubului Copiilor

Redacția

Târgu Frumos are buget de investiții egal cu al Pașcaniului. Primarul Vatamanu: ”Va fi anul investițiilor”

Marius Parteni

Un nou accident cu victimă la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...