NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Intervenţii pentru stingerea incendiilor în Pașcani și Brătești

În perioada 4-5 septembrie, secția de Pompieri Pașcani a fost solicitată să intervină la două incendii care s-au soldat cu pagube materiale importante.

 

  Miercuri, 4 septembrie, ora 15:42, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Ștefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu produs in incinta unei locuințe, la un aparat de gătit. A ars izolația din plastic a conductorului electric și s-au degradat aproximativ 50 metri pătraţi de zugrăveală. Cauza probabilă de producere a incendiului: aparat de conectare, pornire, oprire, reglaj, comutare, sau priză defectă.

A doua zi, 5 septembrie, ora 05:33, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. Au ars : mobilierul din interiorul anexei, aproximativ 100 kilograme de materiale textile şi astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătraţi. S-au degradat  pereții și acoperișul din tablă pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului: aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Veste anticuțit pentru polițiștii din România

Redacția

Apel umanitar pentru salvarea unei femei din Cristești, care necesită o intervenție pe creier

Redacția

Ieşenii vor primi iar permisele auto şi certificatele de înmatriculare prin poştă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site