RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Incendiu la o casă din Lunca din cauza unei lumânări uitate în pod

Un moment de neatenție putea să îi lase fără casă pe niște locuitori ai suburbiei Lunca. În această după amiază, flăcările care au cuprins acoperișul unei casei a distrus mai bine de jumătate din acesta. Incendiul a izbucnit de la o lumânare uitată în pod de membrii familiei, care se urcaseră să învârtă niște ceapă pusă la uscat.

 

  

La momentul producerii nefericitului incident, în curtea familiei Bostan se afla o fată de-a acestora împreună cu soțul ei, dar și un alt copil de 14 ani. Soțul femeii împreună cu minorul s-au urcat în pod, au aprins o lumânare pe care au așezat-o lângă niște saci, iar după ce au învârtit ceapa au coborât uitând lumânarea. Se pare că focul a aprins mai întâi niște saci după care a ajuns la grinzile acoperișului.

 “Soțul meu și cu un frate mai mic s-au urcat în pod ca să învârtă niște ceapă, să o răstoarne în pod, s-a urcat cu lumânarea aprinsă și a uitat lumănarea aprinsă. N-am avut timp să stingem, plus de asta noi nu avem apă, nu luăm apă din fântână de la noi fiindcă nu este și luăm de la un vecin, dar nu am avut timp să mergem după apă, am început doar să scoatem tot din casă”, ne-a declarat Teodora Popușoaia, fata ce se afla acasă când a izbucnit incendiul.

Oamenii au început să strige după ajutor, iar vecinii care au văzut focul au alertat Pompierii. Până la sosirea echipajelor, familia a încercat să scoată din casă lucrurile de valoare, pentru a nu le fi distrusă agoniseala.

Pompierii ajunși la locul indicat au stins imediat incendiul, în urma căruia a ars mai bine de jumătate din acoperiș. Din fericire flăcările nu au cuprins camerele casei. 

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție și o mașină E.ON.

 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Site pentru plata rovinietei

Redacția

Transporta produse de panificație fără documente. O firmă a fost amendată cu 3.000 lei

Irina Gherasim

EXCLUSIV! Incident rutier in Bals – inconstienta unui sofer de TIR a lasat o femeie cu traume

Redacția
Încarcă...