NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Încă un ales local cu bolidul parcat pe trotuarul destinat pietonilor

Seria imaginilor surprinse de reporterii noștri cu aleși locali, care ignoră regulile de conviețuire socială în municipiul nostru, continuă.

 

 

Rectificare publicată în 1 mai 2014:

Vasile Pleșca a insista în două rânduri să corectăm știrea deoarece nu el conduce a cea mașină ci soția sa. Odată a fost anul trecut de Zilele Municipiului și ultima dată ieri după ședința de Consiliu Local.

„Ați scris despre mine că am parcat pe trotuar. Niște minciuni. Mașina aia o conduce soția mea” ne-a apostrofat telefonic acum un an Vasile Pleșca.

„Eu nu conduc mașina aia. E roșie. Eu nu am condus niciodată mașini roșii. O conduce soția mea, iar mașina nu e un bolid” a insistat pe subiect Vasile Pleșca, ieri după ședința de Consiliu Local.

Știre inițială:

În această după-amiază, reporterii noștri au surprins pe trotuarul aferent străzii „Mihail Kogălniceanu” bolidul consilierului local PSD, Vasile Pleșca.

Mașina era parcată pe întreg spațiul destinat circulației pietonale. Cel mai probabil, șoferul mașinii avea treburi în zonă și nu s-a deranjat să caute un loc de parcare la distanță de locul respectiv.

Reamintim cititorilor noștri că, în astfel de situații, orice alt șofer pășcănean este sancționat cu amendă cuprinsă între 150 și 300 de lei, conform hotărârii Consiliului Local din anul 2008.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Zile libere 2020. Minivacanță de 3 zile pentru români, de Rusalii

Redacția

Primăria instalează wireless gratuit şi în zona deal, ca răspuns la acuzele de discriminare ale păşcănenilor

Ema Roman

Șapte tineri au ajuns pe patul de spital, în urma unor agresiuni petrecute în mediul rural

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site