RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Încă o zi de geruri siberiene, ce ajung la – 22 grade. Medicii fac faţă cu greu la solicitări

Zilele acestea s-a intervenit cu dificultate în anumite zone ale judeţului, echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Iaşi ajungând cu greutate la solicitările care au venit din zone izolate. 

 

 

  

Astfel, în cursul zilei de marţi s-a intervenit la un număr de 388 de solicitări, dintre care 265 în timpul zilei, în intervalul 7-19, şi la 123 de solicitări pe timpul nopţii, după ora 19. Ieri până la ora 17 s-a intervenit la 220 de cazuri, în acel moment aflându-se în aşteptare 15 solicitări care urmau să fie preluate după eliberarea echipajelor aflate în misiune.

„S-a circulat cu dificultate în aceste zile, în condiţii de iarnă, cu toate acestea s-a ajuns la toate solicitările care au fost făcute prin apel la numărul 112“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. Potrivit avertizărilor lansate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), vremea va continua şi astăzi să fie extrem de rece, teritoriul României fiind influenţat de un val de frig care aduce temperaturi ce pot ajunge până la -22 grade Celsius.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Staţie de reciclare a deşeurilor electrice şi electronice, în comuna Hărmăneşti

Ema Roman

A intrat în comă după ce a băut insecticid

Redacția

Casa de Pensii distribuie 76 de bilete de tratament la Nicolina

Redacția
Încarcă...