RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

GSP. Un străin mutat la Cluj a explicat ce diferențe sunt între România, Bulgaria și Rusia: „Asta e cea mai importantă, o apreciez din plin”

Lucas Masoero, 29 de ani, fundașul lui U, a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce diferențe sunt între România, Bulgaria și Rusia, promițând să poată conversa până la vară în limba noastră.

Lucas MasoeroFoto: GSP

Sosit în septembrie 2023 de la Nijni Novgorod, din Rusia, Masoero s-a adaptat repede și la cerințele echipei, și la viața din Cluj Napoca. A mărturisit că duce o viață simplă, “doar la cafea ce mai ies, în rest, nici nu am timp, nici nu prea merg prin oraș, decât pentru strictul necesar”.

  

“Sunt diferențe între România și Rusia, deoarece acolo oamenii erau mai greu abordabili, nu e așa ușor să comunici cu ei. Aici, oamenii sunt mai deschiși, este o diferență mare, pe care o apreciez din plin”.

Citește continuarea pe GSP.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liga 1: UTA Arad vs FCSB 1-1 / Ianis Stoica a egalat pentru oaspeți în prelungiri

Redacția

Peter Szijjarto: Numele care garantează relaţii excelente între Ungaria şi SUA este Donald Trump

Redacția

Rusia confirmă un schimb de prizonieri cu Ucraina / Printre cei reveniţi în Rusia în cursul dimineţii de duminică se află patru angajaţi ai companiei de stat în domeniul energiei nucleare Rosatom

Redacția
Încarcă...