NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Grup Feroviar Român vrea să recruteze 150 de tineri, inclusiv 15 ingineri, până la finalul anului.”Nu am văzut în România o strategie reală pentru gestionarea şi creşterea resursei umane”

Trasportatorul Grup Feroviar Român (GFR), fondat de Gruia Stoica, vrea să recruteze 150 de tineri, inclusiv 15 ingineri, până la finalul anului, aceştia fiind incluşi într-un proces de pregătire, în linie cu strategia prin care compania îşi pregăteşte forţa de muncă pe termen lung.  

„În cei 20 de ani de activitate GFR, nu am văzut în România o strategie reală pentru gestionarea şi creşterea resursei umane. Consecinţa este că noi, operatorii, ne confruntăm cu o competiţie acerbă pentru o forţă de muncă tot mai redusă şi îmbătrânită, iar acest factor de imprevizibilitate pune în pericol sustenabilitatea business-ului. Diferenţa pe care o face Grup Feroviar Român este să ofere angajaţilor săi nu doar un post bine plătit, ci şansa de a-şi construi o carieră”, spune Gruia Stoica, Preşedintele şi fondatorul Grupului Grampet– Grup Feroviar Român

 GFR a regândit şi digitalizat procesele interne, pentru a asigura stadii de formare a tinerilor ingineri în domeniul exploatării feroviare, prin colaborarea directă cu Universitatea Politehnică Bucureşti. În luna octombrie a acestui an, GFR a finalizat un ghid intern de condiţii minime privind pregătirea profesională şi competenţele ce trebuie îndeplinite de candidaţi pentru încadrarea în structurile teritoriale.

ziarul financiar

  
Advertisements

Related posts

Legea dării în plată a fost votată, în unanimitate, de Senat

Redacția

Piața auto a înregistrat în 2016 al treilea an consecutiv de creștere consistentă

Redacția

Raluca Turcan: Salariul minim trebuie să crească. Vor fi negocieri în septembrie

Redacția
Încarcă...