NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gorghiu: MCV va fi istorie, dar reformele vor continua în România

Președintele interimar al Senatului susține că depășirea perioadei de funcționare a MCV reprezintă un moment important în ceea ce privește finalizarea integrării europene a României.

Gorghiu mulțumește Comisiei Europene pentru sprijinirea României FOTO: Arhivă

Gorghiu mulțumește Comisiei Europene pentru sprijinirea României FOTO: Arhivă

„MCV va fi istorie, dar reformele vor continua în România. Mulțumim Comisiei Europene pentru modul în care a susținut România în toți acești ani, pentru colaborare și pentru încrederea dovedită acum. Depășirea perioadei de funcționare a MCV este un moment foarte important în ceea ce privește finalizarea integrării europene a României. Este o performanță extraordinară a țării noastre, a tuturor românilor”, susține Alina Gorghiu pe Facebook.

  

Senatoarea PNL susține că „nu este întâmplător faptul că facem acest pas atât de mare în timpul mandatului unui Președinte al României provenit din PNL, domnul Klaus Iohannis, și care se află în relație de parteneriat cu un Premier PNL, domnul Nicolae Ionel Ciucă”.

Advertisements
Advertisements

Alina Gorghiu se arată convinsă de funcționarea corectă a sistemului judiciar după promulgarea legilor justiției și susține că „nici o amânare nu ar fi servit intereselor României”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bogdan Aurescu, la Madrid: România este un promotor activ al politicii de parteneriate a NATO, instrumente esenţiale în promovarea stabilităţii

Redacția

Ciucă: Guvernul a luat toate măsurile pentru a avea stocurile necesare la încălzire

Redacția

Ciucă, după aprobarea primei cereri de finanțare din PNRR: Este rezultatul efortului coordonat la nivel guvernamental

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site