RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Google deschide un chatbot Bard pentru a testa utilizatorii / Replică la ChatGPT

Alphabet Inc, compania mamă a Google, a declarat luni că va lansa un serviciu de chatbot și mai multă inteligență artificială pentru motorul său de căutare, precum și pentru dezvoltatori, o replică la Microsoft Corp în rivalitatea lor pentru dezvoltarea AI, potrivit Reuters.

Sediul din New York al Alphabet, compania-mama a GoogleFoto: John Nacion-Star Max-IPx / Associated Press / Profimedia

Vestea vine după ce publicul a îmbrățișat rapid ChatGPT, un chatbot concurent de la OpenAI, susținut de Microsoft, care produce proză asemănătoare cu cea umană la comandă și despre care unii se așteaptă să perturbe modul în care consumatorii caută informații online, un element cheie pentru afacerea Google.

  

Într-o postare pe blog, directorul executiv al Alphabet, Sundar Pichai, a declarat că firma sa deschide un serviciu de inteligență artificială conversațională numit Bard pentru a testa utilizatorii pentru feedback, urmat de o lansare publică în următoarele săptămâni.

De asemenea, el a spus că Google intenționează să adauge funcții de inteligență artificială la motorul său de căutare care să sintetizeze materiale pentru interogări complexe, cum ar fi dacă este mai ușor să înveți chitara sau pianul.

Pichai a spus despre chatbot: „Bard încearcă să combine amploarea cunoștințelor lumii cu puterea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Trump denunță “incompetența” lui Biden în Afganistan la 20 de ani de la 11 septembrie / “Biden a părut ca un idiot”

Redacția

Primele imagini cu jaful de la banca din fața Poliției Române. Momentul în care angajata citește biletul și scoate banii din casă

Redacția

Guvernul pregătește adoptarea proiectelor care cuprind măsurile agreate cu protestatarii

Redacția
Încarcă...