NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gheorghe Nichita a renunțat la funcția de președinte al PSD Iași din cauza anchetei DNA. La Pașcani primarul Dumitru Pantazi refuză să facă acest gest normal!

Anunț de ultimă oră din partea primarului Iașului Gheorghe Nichita. Acesta s-a autosuspendat din toate funcțiile deținute în PSD din cauza anchetei procurorilor Direcției Naționale Anticorupție. În urma acestei decizii, noul șef al pesediștilor ieșeni este Victorel Lupu, cel care ocupa funcția de prim-vicepreședinte.

 ”Astăzi am avut o discuţie cu preşedintele PSD Victor Ponta, prin care i-am adus la cunoştinţă faptul că mă suspend din toate funcţiile pe care le deţin în partid – cea de vicepreşedinte la nivel naţional şi cea de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. Potrivit statutului partidului, până la clarificarea situaţiei mele juridice, atribuţiile preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Iaşi vor fi preluate de către Victorel Lupu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi. Rămân în continuare membru al partidului şi fidel principiilor social-democrate”, a declarat Gheorghe Nichita, potrivit unui comunicat al Biroului de Presa PSD Iași.

  

Dacă gestul lui Nichita poate fi considerat unul normal prin care se dorește protejarea imaginii partidului, faptul că Dumitru Pantazi este încă președintele PSD Pașcani, deși este cercetat de procurorii DNA pentru prejudicierea bugetului local cu 2 milioane de lei, nu demonstrează decât că edilul șef al municipiului este lipsit de cele mai elementare principii morale.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Alo, primarii din Vaslui, din Bârlad, din Tecuci, Galaţi, Oneşti, Adjud, Roman, Paşcani, Botoşani sau Dorohoi, se aude?

Redacția

Cum să-ți bați joc de presă încălcând legea: Primarul și secretarul au mințit și manipulat aleșii locali! Prefectul a notificat modificarea legii! (DOC)

Răzvan Grecu

Pintilie explică de ce nu sunt funcționale platformele pilot de colectare a deșeurilor

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site