RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

George Simion, la Parchet: Sunt alături de colegii mei. Ce spun procurorii

Liderul AUR, George Simion, a fost, vineri, la Parchetul General, alături de alți membri ai formațiunii, în contextul scandalului privind falsificarea semnăturilor pentru candidatura la europarlamentare a lui Silvestru Șoșoacă. Liderul formațiunii a spus că vrea să ceară o audiență la procurorul general Alex Florența, și să facă un denunț cu privire la anumite semnături. Potrivit procurorilor, Simion nu a fost citat. 

George Simion s-a prezentat la Parchetul General Foto: Arhivă

George Simion s-a prezentat la Parchetul General Foto: Arhivă

Având în vedere afirmațiile făcute în spațiul public de către liderul unei formațiuni politice referitoare la citarea acestuia, în cursul zilei de astăzi, 7 iunie 2024, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), precum și solicitările mass-media referitoare la acest aspect, Biroul de informare și relații publice este împuternicit să aducă la cunoștința publicului următoarele:

  

În cauza penală care face obiectul comunicatului de presă din data de 5 iunie 2024, procurorul de caz din cadrul Secției de urmărire penală nu a dispus citarea persoanei în cauză”, au precizat procurorii.

George Simion a transmis, vineri, pe pagina sa de Facebook, un videoclip în cadrul căruia susține că s-a prezentat la Parchetul General,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fotbaliștii cu cele mai mari salarii din campionatul Spaniei. Unde se va plasa Mbappe în top

Redacția

Ambasadorul Ucrainei în România, în vizită de prezentare la Senat

Redacția

Bitcoin își continuă revenirea spectaculoasă în condiții cu totul bizare

Redacția
Încarcă...