RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Polițiștii din Bacău cercetează un deputat USR și pe purtătoarea de cuvânt a primăriei pentru că ar fi făcut campanie electorală în pre-ziua votului (surse) / Primarul USR al Bacăului: ”Poliție politică și intimidare. Nu aveau însemne de partid sau electorale”

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a anunțat, sâmbătă, că desfășoară cercetări după ce două persoane ar fi ”avut asupra lor pliante asemănătoare cu cele din imaginile apărute pe reţelele de socializare”. De precizat că în ziua dinaintea alegerilor nu mai este permisă campania electorală.

Polițiștii din Bacău spun că ar fi vorba de un deputat și un angajat al Primăriei Bacău. Conform surselor G4Media ar fi vorba de deputatul USR Teodor Lazăr şi purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, Andreea Negru. IPJ Bacău susține că cei doi au refuzat să dea declarații scrise.

În același timp, pe Facebook, primarul USR al Bacăului, Lucian Viziteu, a acuzat polițiștii de ”poliție politică” și ”intimidare” la adresa Alianței Dreapta Unită, din care face parte și USR.

Viziteu susține că membrii ADU au fost opriți și ”invitați ilegal” la secția de poliție și i-a cerut ministrul PNL de Interne Cătălin Predoiu să ”stopeze acțiunile de poliție politică”. Primarul USR susține că membrii ADU nu aveau asupra lor însemne de partid sau electorale.

  
  • ”După aproximativ 30 de minute petrecute în fața sediului poliției, membrii Alianței Dreapta Unită au solicitat verbal să afle în baza cărei acuzații trebuie să dea declarații,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Viață de gamer: Cum arată o zi obișnuită și ce perspective de viitor ai în streaming/ Am vorbit cu Robert „Ololosh”, unul dintre cei mai cunoscuți streameri de League of Legends

Redacția

Meteorologi: Masa de aer de deasupra României s-a schimbat, am scăpat de aerul tropical, dar vor începe ploile

Redacția

Ce averi au candidații la Primăria Capitalei

Redacția
Încarcă...