RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gabriela Firea: „PSD a adus un miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București”

Gabriela Firea susține că echipa sa a adus la Primăria Capitalei peste un miliard de euro fonduri europene. Înscrisă în cursă pentru un nou mandat de edil, Firea a explicat că are în plan extinderea rețelei de metrou.

Gabriela Firea are în plan extinderea rețelei de metrou a Capitalei FOTO Inquam

Gabriela Firea are în plan extinderea rețelei de metrou a Capitalei FOTO Inquam

Gabriela Firea a relatat că în momentul în care a ajuns la Primăria Capitalei, primul lucru care i s-a precizat a fost acela că „nu avem nicio șansă să obținem fonduri europene”, explicând că a subliniat la acel moment faptul că fondurile locale și guvernamentale nu sunt suficient, problemele cu care se confruntă primăria fiind complexe. 

  

„Primele vizite au fost la Bruxelles și ceea ce părea că nu se va întâmpla s-a realizat. În doi ani de zile, peste un miliard de fonduri europene nerambursabile pentru ceea ce au văzut toți cetățenii. Transport public nou: 400 de autobuzeprietenoase cu mediul, Euro 6, 130 de autobuze hibrid, autobuze electrice, tramvaie, troleibuze”, a mai relatat fostul primar. 

Mult discutatele sume pentru rețele de termoficare. Da, 300 de milioane de euro obținuți de echipa social-democrată la primărie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă: Suplimentăm cantitățile de energie și gaze naturale

Redacția

„Seiful Apocalipsei” poate fi vizitat online acum / Cercetătorii elaborează biocomputere cu neuroni umani / Decizie radicală a lui Quentin Tarantino

Redacția

Spectacolul „Tango” de Slawomir Mrozec, în regia lui Tompa Gabor, prezentat în premieră în octombrie la Teatrul Național din Capitală

Redacția
Încarcă...