RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fostul sediu al ITRD este pus la pământ! Lucrările se vor finaliza în următoarele luni

Demolarea fostului sediu al ITRD Pașcani este un subiect intens discutat pe rețelele de socializare din aceste zile. Mulți pășcăneni afirmă, cu nostalgie, că asistăm la ștergerea trecutului istoric al urbei, al fostelor fabrici și uzine construite în trecut.

Pe amplasamentul fostului ITRD sau Retrom SA va apărea un centru comercial. Demolarea se va face în următoarele luni de zile, dar supărările oamenilor sunt mari.

În conferința de presă de ieri, de la sediul Primăriei Pașcani, primarul municipiului a afirmat că nu se poate opune acestui proces, mai ales că tranzacția nu a fost gestionată de autoritatea publică. Problemele legate de disconfort și praful rezultat din demolare, țin de acest proces de demolare.

Lucrările de desființare și demolare începute fără forme legale anul trecut, au fost sistate după ce reporterii Actualitatea Tv au arătat că societatea care se ocupă de acest proces nu avea nici un aviz sau autorizație din partea Primăriei. O parte din materialele rezultate au fost descărcate într-o râpă, de pe strada Libertății, din Boșteni.

  

Ceea ce rezultă din demolare este transportat pe un teren aparținând firmei care execută lucrarea, situat pe amplasamentul fostului Nectar SA.

Related posts

Începe plombarea străzilor din Pașcani și refacerea celor fără asfalt

Marius Parteni

Consiliul de Administrație al RAGCL Pașcani a respins planul de restructurare propus de directorul Gelu Nedelcu

Răzvan Grecu

Culturi distruse între Brătești și Sodomeni, de lucrări cuprinse în calendarul realizării investițiilor A7 – A8

Marius Parteni
Încarcă...