NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fostul primar Dumitru Pantazi confuz în legătură cu cine este operatorul de salubritate din Municipiul Pașcani

Discuțiile pe marginea unor datorii pe care CLP Ecoserv S.R.L. le are către Salubris Iași și pentru care s-a început procedura de executare silită, din cauză că fostul director Leonard Ursu nu a respectat graficul eșalonării convenite, au scos în evidență faptul că fostul primar Dumitru Pantazi nu știe cine este operatorul de salubritate în municipiul Pașcani.

Acesta a acuzat că dacă nu se plătește datoria de către CLP Ecoserv în maxim o lună de zile, atunci Salubris Iași nu va mai primi deșeurile municipalității la groapa de gunoi, asta deși de această activitate se ocupă de mai bine de doi ani de zile societatea Girexim. Plata către această societate, pentru serviciul prestat, este făcută de municipalitate, iar în prezent nu există datorii.

Iată cum au decurs discuțiile în Consiliul Local pe această temă:

„Dacă acum v-a executat, în următoarea lună de zile dacă nu achitați nu vă mai primește gunoiul,” a atras atenția fostul primar Dumitru Pantazi.

  

„Care gunoi, domnule?,” a întrebat actualul primar, Marius Pintilie.

La groapa de gunoi, dacă sunt datorii. La groapă, la Țuțora!,” a insistat Pantazi.

 „Gireximul duce acolo, nu CLP Ecoserv,” i-a atras atenția Pintilie.

„Dar nu plătim noi taxa de depozitare?,” a insistat fostul primar.  

Dumitru Pantazi a fost lămurit în final că face o confuzie și că în acest moment deșeurile municipalității sunt colectate și transportate la depozitul de la Țuțora de către Girexim și că datoria pe care CLP Ecoserv o are către Salubris Iași este de pe vremea când aceștia duceau gunoiul la acel depozit.

Advertisements

Related posts

Premii în bani pentru primarii PSD care aduc partidului cele mai multe procente la alegerile de duminică

Marius Parteni

Ieşenii au profitat din plin de posibilitatea achitării impozitelor cu cardul

Redacția

Bariera de la Stolniceni Prăjescu în atenția subprefectului. Acesta le-a reproșat reprezentanților infrastructură CFR că nu toaletează copacii

Răzvan Grecu
Încarcă...