RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Focșănean săltat de polițiști în timp ce împărțea reviste cu informații false despre vaccinarea Covid

Un barbat de 35 de ani din Focsani impartea brosuri, reviste pe strada, intitulate: adevarul despre vaccin. S-a ales cu dosar penal, cercetat pentru comunicarea de informații false.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani – Biroul Investigații Criminale s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea de informații false, faptă prevăzută și pedepsită de art. 404 din Codul Penal, de către un bărbat, din județul Argeș.

“Polițiștii de ordine publică au identificat pe o stradă din municipiul Focșani, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce distribuia reviste/broșuri intitulate “Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19″ atât cetățenilor în trecere cât și comercianților din zonă. Bărbatul a relatat polițiștilor că ar fi distribuit circa 30-40 de reviste până la momentul în care a fost legitimat precum și faptul că nu are studii medicale, revista conținând informații sintetizate de acesta din cărți sau de pe anumite pagini de internet”, informează polițiștii.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit.

  

observator

Related posts

SUA: Trump incapabil să garanteze plata celor 454 de milioane de dolari pentru fraudă (avocaţi)

Redacția

Medic psihiatru despre pacienţii dependenţi de jocuri de noroc: Au nevoie de susţinere, dar şi de medicaţie timp de 3-6 luni

Redacția

Români și moldoveni, sclavi în Germania. Suspectul de trafic de ființe umane, profit de milioane de euro

Redacția
Încarcă...