NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Florin Constantinescu: “Rolul IMM-urilor în România trebuie să crească”

Vineri, 26 septembrie, senatorul Florin Constantinescu, preşedinte al Comisiei pentru Transporturi şi Energie din Senatul României, a participat la spectacolul de gală oferit de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

La eveniment, parlamentarul păşcănean a fost premiat pentru sprijinul deosebit acordat în adoptarea noii legi a IMM-urilor.În cuvântul său de mulţumire, senatorul Florin Constantinescu a arătat că de noua lege a IMM-urilor beneficiază acum peste 700.000 de întreprinderi din România, firme care gestionează aproximativ 60% din totalul locurilor de muncă şi peste 60% din profitul intern brut al ţării. 

“Actul normativ va crea cadrul propice dezvoltării viabile a sectorului IMM-urilor. Întreprinderile mici şi mijlocii din România reprezintă cel mai important mijloc de creştere economică şi sursa locurilor de muncă. Rolul IMM-urilor în România trebuie să crească. Îmi voi aduce contribuţia, ori de câte ori va fi nevoie, pentru asigurarea unui cadru economic stabil, în care întreprinzătorii să fie recunoscuţi de către întreaga societate”, a afirmat senatorul PSD Florin Constantinescu.

COMUNICAT DE PRESĂ

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Liberalii au deschis balul electoral. De Ziua Unirii vor fi prezentaţi candidaţii la primării

Redacția

Deputatul Rățoi l-a dojenit pe primarul Pantazi pentru că dă vina pe angajații Primăriei pentru problemele din administrație

Răzvan Grecu

Constantinescu cere Guvernului să aloce bani pentru două investiții importante din comunele Vlădeni și Miroslovești

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site