NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Cîţu: „Poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu”

Întrebat ce învăţăminte trage din anul care se încheie, liderul PNL a vorbit despre viteza cu care a încercat să facă reformă, despre care consideră că este prea mare pentru societate şi economie în România. 

“Eu chiar cred că se poate face reformă în România. Dar în acelaşi timp trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu şi atunci aici trebuie ajustate lucrurile. Trebuie văzut cum facem această reformă, pentru că ea trebuie făcută… şi aici este clar că sistemul economic şi sistemul social din România doreşte reformă, doar că viteza cu care facem reforma asta este diferită, ce vrem noi faţă de sistem”, a declarat Florin Cîţu, joi seara, la TVR.

În ceea ce priveşte durata mandatului său în fruntea Guvernului, Cîţu a arătat că: „Este media ultimilor şapte ani mandatul de prim-ministru, ceea ce poate trebuie să spună ceva despre politica din România”.

Florin Cîţu: Trebuie să câştigăm alegerile din 2024

  

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, este de părere că liberalii trebuie să fie „cu toţii conştienţi” că partidul nu poate să mai treacă prin criza pe care a traversat-o şi să câştige alegerile. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Locul în care turismul a explodat după amenajarea plajei. Nu mai sunt locuri de cazare

Redacția

Avertismentul lui Raed Arafat: „Încă nu am ajuns la vârful pandemiei!“

Redacția

Iași, Cluj, Timiș, Brașov, fără niciun pat ATI COVID / Situația locurilor la terapie intensivă pentru pacienții cu COVID

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site