NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fetița de un an și nouă luni moartă pe A1 a rămas fără cap, după ce mașina condusă de tatăl ei a intrat sub un TIR care întorcea pe autostradă

Fetița de un an și nouă luni moartă pe A1 a rămas fără cap, după ce mașina condusă de tatăl ei a intrat sub un TIR care întorcea pe autostradă. Mama copilei a murit și ea, în drum spre spital.

O fetiţă de un an și nouă luni şi mama ei, în vârstă de 25 de ani, au decedat într-un accident rutier produs în noaptea de luni spre marţi pe autostrada A1, în zona municipiului Piteşti. Un șofer de TIR a ratat ieșirea de pe autostradă spre Slatina și a întors mergând pe contrasens. Într-o zonă fără parapeți despărțitori a vrut să reintre pe cealaltă bandă și a întors efectiv camionul.

Un bărbat de 30 de ani la volanul unui BMW înmatriculat în Cluj nu a mai putut evita impactul. A tras de volan stânga, dar a ajuns într-o zonă cu parapeți și a fost aruncat sub TIR.

În mașină, pe locul din dreapta, era soția lui, 25 de ani, iar în spatele ei, pe scaunul special pentru copii fetița lor de un an și 9 luni. Fetița a fost găsită de salvatori decapitată, a murit practic fulgerător, în momentul impactului.

Mama ei a decedat în drum spre spital, după ce a fost descarcerată și urcată inconștientă în ambulanță. Tatăl a fost găsit de salvatori în afara autoturismului, conștient.

Șoferul TIR-ului avea alcoolemie zero și va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Camionul e înmatriculat în Suceava.

observator

Advertisements

Related posts

Primarul comunei Ruginoasa ramane in libertate. Decizia este definitiva

Redacția

Bătut în sediul Poliţiei până ce s-a scăpat pe el, apoi despăgubit din banii tuturor

Redacția

Tânăr tăiat pe braț, evacuat dintr-o discotecă din zona Gării

Marius Parteni
Încarcă...