RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Festivalul Tinereții la Ciohorăni a adunat sute de participanți (VIDEO)

Sute de tineri au participat ieri la ediția cu numărul șase a Festivalului Tinereții, din comuna Ciohorăni. Ei s-au întrecut în competiții sportive și cultural artistice. Ticu Simion, primarul comunei, cât și ceilalți membri din comitetul de organizare au făcut tot posibilul ca și în acest an participanții la festival să aibă parte de multe surprize.

 

Competiția de fotbal a fost câștigată de școala Ciohorăni, urmată de cea din Moțca, Muncelul de Sus și Verșeni. Golgeter Andrei Pârja de la școala Moțca.  

  

La handbal, competiție destinată fetelelor, s-a impus școala Muncelul de Sus, urmată de Ciohorăni și Moțca, cele mai multe goluri fiind marcate de Rachela Diaconu, de la echipa clasată pe primul loc.    

La competiția de cros, dedicată fetelor din clasele V-VI, câștigătoare a fost Petronela Avroian, urmată de Alexandra Marginica și Ioana Livadaru. La categoria masculin s-a impus Ion Cobzachi, urmat de Costel Baltag, iar pe locul al III lea s-a clasat Mihai Pârlea.

Mai apoi, tot la competiția de cros dedicată claselor mai mari, a VII-a și a VIII-a, la fete s-a impus Roxana Pistinciuc, urmată de Nicoleta Dascălu și Cristina Mocanu. În timp ce la competiția de băieți s-a impus Ilie Copcea, urmat de Vasile Lungu și Alexandru Jipa.

Tot în cadrul Festivalului Tinereții a avut loc concursul de muzică populară denumit ”Ministar”, la care câștigătoare a fost Eliza Iancu de la Școala Ciohorăni.  

{flv}diverse/1 iunie ciohorani{/flv}

 

 

 

Related posts

Se reia campionatul și în Ligile inferioare

Răzvan Grecu

CSM Kosarom a pierdut în deplasarea de la Roman și a ieșit din cursa pentru promovare

Răzvan Grecu

Ce diagnostic a primit Larisa Iordache după accidentarea de la proba de bârnă. “Va începe pregătirea pentru finală”

Redacția
Încarcă...