RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Festivalul ”De la moșii noștri noi am învățat”, ediția a XVII-a, și-a desemnat câștigătorii

Festivalul Folcloric”De la moșii noștri noi am învățat”, aflat la a XVII-a a avut loc ieri în Tătăruși. Mica Bucovină a găzduit, pe scena Căminului Cultural ”Alexandru Vasiliu” festivalul care este deja tradiție pentru tătărușeni.

 

Cele trei instituții care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, respectiv Consiliul Local Tătăruși, Instituția Primarului din localitate și Liceul Tehnologic au oferit celor prezenți un spectacol muzical.

  

Oficialitățile locale au ținut un discurs prin care au ținut să sublinieze cât de importantă este tradiția în evoluția noastră ca popor, precum și valorile care trebuiesc promovate în rândul tinerilor.  

Premiul III la acest concurs l-a obținut Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani, locul II l-a obținut Școala Gimnazială Iugani din comuna Mircești și primul loc a revenit Ansamblului Plăieșu din Târgu Neamț, iar marele premiu a ajuns la Ansamblul “Muguraşii” din Tătăruși.

Așadar marele trofeu a rămas la el acasă!

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

A murit unul dintre cei mai celebri preoți suceveni: părintele Vrăjitoru de la Liteni. La el veneau oameni din toată țara să-și afle viitorul

Redacția

Delenii și vălenii au ascultat sfatul autorităților. Confruntare evitată cu regrete! (FOTO – VIDEO)

Redacția

BALUL BOBOCILOR 2015 LA LICEUL TEORETIC “BOGDAN VODĂ” HĂLĂUCEȘTI (Foto)

Ema Roman
Încarcă...