RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Festivalul Berii la Pașcani! Iată artiştii care vor asigura distracția participanţilor

Sfârșitul de săptămână anunță distracție la Pașcani. Timp de trei zile, va avea loc festivalul berii SKOL Fest, aflat la prima ediție în municipiul nostru.

La fel ca orice festival care se respectă, evenimentul din acest weekend aduce în oraș:  muzică bună, târguri ale meșterilor populari, producători de produse tradiționale și de grătar, alături de comercianții de bere, care vor susține tematica festivalului.

  

“În perioada 19-21 iunie, la Pașcani, va avea loc Festivalul Berii SKOL FEST, organizat de Media Group din Iași. Va aduna un număr de expozanți și producători, pe partea de produse tradiționale, comercianți de bere și de produse de grătar, tradiționale unor astfel de evenimente”, ne-a declarat Cristi Damian, reprezentantul firmei de organizare.

Locația de desfășurare a festivalului berii, va fi terenulde zgură din cadrul Complexului Sportiv Municipal, care permite desfășurarea tuturor componentelor unui astfel de eveniment.

Organizatorii s-au gândit și la cei mai mici dintre participanți, creând pentru aceștia un parc de distracții care le va asigura buna dispoziție.“În fiecare zi va fi un program de aproximativ cinci ore de muzică populară, cap de afiș fiind Laura Lavric, Margareta Clipa, Constantin Bahrin și Cristian Iordăchioaia. Va fi și o componentă de parc de distracții, destinată copiilor”, a mai adăugat acesta. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Casa de Cultură: Vernisajul expoziției „Itinerarii” în cadrul Zilelor Municipiului Pașcani

Iulia Huțanu

Serbare în cinstea Domnitorului Alexandru Ioan Cuza (VIDEO)

Teona Gherasim

Slujire arhierească la Complexul Parohial din Satu Nou, comuna Sirețel

Redacția
Încarcă...