NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Femeia care şi-a ucis iubitul cu 39 de ani mai în vârstă cu tocătorul de şniţele rămâne în arest

După crimă, aceasta a luat banii din buzunarul bărbatului şi s-a dus la bar. Avea să se autodenunţe abia după şase zile.

Judecătorii ieşeni au menţinut măsura arestului preventiv în cazul unei femei de 32 de ani, din Iaşi, acuzată de omor asupra unui membru al familiei. Roxana Şrainer este acuzată că ar fi ucis un bărbat de 71 de ani cu care trăia în concubinaj.

Crima a avut loc pe 14 decembrie 2019. În acea zi, femeia şi iubitul ei au consumat băuturi alcoolice şi au avut o dispută referitoare la bani.

„Cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinţei, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut. În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng. După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat“, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ulterior, femeia a mers la un bar, unde a băut până i s-a făcut rău şi a leşinat. A fost preluată cu o ambulanţă şi dusă la Spitalul „Sf. Spiridon“ Iaşi, de unde a fost dusă la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi.

Roxana Şrainer a fost externată pe 20 decembrie, în aceeaşi zi cumpărând alcool şi mergând acasă. Acolo a descoperit cadavrul aşa cum îl lăsase şi, spre seară, după ce a terminat de băut alcoolul cumpărat, a sunat la 112 şi s-a autodenunţat.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Se anunta schimbari si la ISJ Iasi

Oana Cordoneanu

„Câte 30 de deţinuţi au ieşit din puşcării în fiecare zi din ultimele 23 de luni”

Redacția

Parlamentarii PSD evită să spună cum vor vota moţiunea de cenzură

Redacția
Încarcă...