RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Europarlamentarul Cristian Terhes spune că mandatul lui Pavelescu la conducerea PNȚCD ar fi încetat de drept, după ce în urmă cu o săptămână Pavelescu era cel care anunța că Terheș a fost dat afară din partid pentru că nu și-a plătit cotizația

Eurodeputatul Cristian Terheș susține că ar exista o decizie Comitetului Național de Conducere de la nivelul PNȚCD din data de 6 mai, 2022, în baza căreia Aurelian Pavelescu și-ar fi pierdut de drept mandatul de președinte al partidului, dat fiind că împotriva lui a fost declanșată „o acțiune în răspundere”, pentru un presupus prejudiciu cauzat PNȚCD-ului. Mai precis, Pavelescu ar fi acuzat de colegii săi din Comitetul Național de Conducere că ar fi cauzat un prejudiciu de 688.000 de lei.

„Alături de Aurelian Pavelescu vor intra în solidar și cei din partid care l-au susținut în producerea acestui prejudiciu imens. De asemenea, Comitetului Național de Conducere a dispus și sancționarea disciplinară a lui Aurelian Pavelescu cu demiterea din functie”, a scris Terheș sâmbătă seara pe contul său de facebook.

Tot sâmbătă a avut loc și o ședință a Biroului Național de Conducere al PNȚCD, iar Aurelian Pavelescu nu părea afectat de așa zisa decizie a Comitetului Național de Conducere, având în vedere că el l-a avut ca invitat special pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea. Chestionat de g4media.ro, Pavelescu a anunțat că „mâine” va oferi detalii despre prezența lui Dragnea la ședința PNȚCD.

Disputele interne din sânul acestei formațiuni politice sunt evidente,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

România caută sprijin pentru primirea în Schengen, țară cu țară ANALIZĂ

Redacția

Digi24: O voluntară ISU a fost dată afară după un clip ironic pe care l-a postat pe TikTo

Redacția

O firmă chineză a vândut imagini din satelit grupului Wagner – raport / Folosite pentru rebeliune

Redacția
Încarcă...