NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentTârgu Frumos

Elevii de la Liceul Special „Moldova” premiați la două concursuri naționale! (Foto)

Zilele trecute, la nivel național, s-au desfășurat două competiții la care au participat și elevi de la Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos. Este vorba despre Campionatul Național de Goalball și Concursul „Tinere talente”, unde elevii au obținut premii.

„O zi plină de emoție, cântec, încântare pentru trei eleve de la Liceul Special ,,Moldova” din Tg. Frumos care au participat la Concursul „Tinere talente” organizat de către Asociația Nevăzătorilor din România – București și desfășurat la Liceul Special ,,Sfânta Maria” Arad.

Elevele noastre au reprezentat cu mândrie portul și cântecul popular moldovenesc dar și muzica ușoară, reușind să transmită emoție atât publicului cât și juriului și să impresioneze.

Premiile obținute sunt dovada că aceste eleve sunt talentate și pasionate de muzică:

Advertisements
  

Locul I – Treja Bianca Alexandra, elevă în clasa a XI-a

A reușit încă de mică să-și descopere pasiunea pentru cântecul popular sub îndrumarea doamnei profesor Iuliana Ghemu și a participat la multe concursuri făcând parte și din grupul ,,Dorulețul” din Tg. Frumos.

Astăzi, Alexandra a încântat și a convins publicul că este cea mai bună, cu melodiile „Mândră-i hora-n Bucovina” și „Eu din joc nu mă opresc” pe care le-a pregătit cu mult sârg sub îndrumarea doamnelor profesor Iuliana Ghemu și Dana Mihăiuc.

Locul II – Tănasă Patricia, elevă în clasa a X-a

Încă din clasele primare și-a manifestat atracția față de muzica ușoară care reprezintă, atât o formă de exprimare a emoțiilor, cât și un refugiu.

Încântată de participarea la acest concurs, îndrumată de doamna profesor Minodora Enciu, Patricia a interpretat melodiile ,,Mai frumoasă” și ,,Summertime sadness”.

Un premiul special – Marcovschi Valentina, elevă în clasa a III-a

Chiar dacă a fost cea mai mică dintre participante și doar la primul său concurs, Valentina a reușit să impresioneze prin curajul, interpretarea și perseverența sa.

Ea a pregătit cu multă seriozitate alături de îndrumătoarele sale, doamnele profesor Iuliana Ghemu și Dana Mihăiuc, melodiile ,,Sunt o fată frumușică” și ,,Asta-i hora din Moldova”.

Felicitări fetelor pentru succesul lor, felicitări doamnelor profesoare!

Mulțumim tuturor cadrelor didactice implicate: Ghemu Iuliana, Enciu Minodora, Mihăiuc Dana, Roman Roxana, Roșu Silviu.”

„În acest weekend s-a desfășurat și a doua etapă a Campionatului Național de Goalball, organizat la Satu Mare.

Echipa de Goalball a școlii nu a dezamăgit nici de această dată. Băieții au reușit, prin muncă și determinare, să ofere ce e mai bun pe teren, chiar dacă au avut drept adversari, echipe adulte cu vastă experiență. Aceștia au ocupat locul V în clasamentul final.

Advertisements

Felicitări băieților și domnului profesor Pleșcan Alin, care i-a îndrumat și antrenat!

Dorim să mulțumim încă o dată Fundaţia pentru Comunitate / A Közösségért Alapítvány și MOL Romania pentru finanțarea echipei de goalball a liceului, prin intermediul Programului MOL de promovare a Talentelor, cu ajutorul căreia s-au achizitionat noile echipamente sportive”, potrivit postărilor de pe pagina de Facebook a Liceului „Moldova”.

Advertisements
Advertisements

Related posts

”Lagăre de exterminare” comuniste a sute de copii, la Iași! În aceste zile, o anchetă fără precedent a fost declanșată

Redacția

Ședință de Consiliu Local Târgu Frumos, 15 decembrie 2021(VIDEO)

Redacția

De Ziua Pompierilor, unitatea ISU a deschis porțile pentru pășcăneni până la ora 19.00

Răzvan Grecu
Încarcă...