NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii claselor V-VII de la Colegiul „CF Unirea” au avut astăzi serbarea de sfârșit de an (VIDEO)

Elevii pășcăneni sunt în pragul vacanței de vară, însă, înainte de acest moment mult așteptat, au loc tradiționalele evenimente festive.

 

Astăzi, începând cu orele 12.30, la Colegiul Tehnic „CF Unirea”, a avut loc serbarea de sfârșit de an pentru clasele a V-a, a VI-a și a VII-a.

În cadrul evenimentului, elevii au cântat cântece în limba română, franceză și engleză, au jucat diferite scenete de teatru și au dansat pe ritmurile dansului sportiv.

Totodată, publicul a fost impresionat și de parada unor elevi de clasa a V-a, care au urcat pe podium îmbrăcați în ținute tradiționale, specifice atât României cât și altor culturi din diferite țări precum: China, Japonia, India și Arabia Saudită.

La finalul serbării, în jurul orelor 14.00, elevii au fost premiați de profesorii diriginți, findu-le înmânate atât diplome, cât și unele premii, în cazul celor cu rezultate deosebite la învățătură și la concursurile școlare.

 

{flv}diverse/18 iunie serbare unirea{/flv} 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

CP: Rezultatele obținute de elevii de la Sadoveanu la concursul de creativitate în Fizică şi Tehnologii “ Ştefan Procopiu”

Redacția

ISJ Iași urmează să anunțe directorul interimar de la CF Unirea. Iată favoriții!

Marius Parteni

Sadoveanu evocat de elevii din Topile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site