NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație Eveniment

Elevi de la Colegiul „Sadoveanu” voluntari în acțiunea de colectare a deșeurilor

Câțiva elevi de la Colegiul „Sadoveanu” din Pașcani demonstrează cât de importante sunt spiritul civic și implicarea fiecărui cetățean în păstrarea mediului curat. „Înarmați” cu saci menajeri și mănuși, aceștia au reușit să adune și să depoziteze corect la pubele, deșeuri din Pașcani și împrejurimi.

„Ploaia a vrut să saboteze ziua LET’S DO IT Romania, dar nu a reușit să-i oprească pe micii ecologizatori de la V B, VII B, VII A, IX A care, cu multă responsabilitate, au adunat deșeuri din Pașcani și împrejurimi. Au arătat că întâi putem să ne implicăm noi pentru comunitate, să acționăm în dreptul nostru mic și responsabil și apoi să ne întrebăm ce face orașul/Primăria pentru noi. Spațiul public a fost curățat de zeci de gunoaie. Bravo, copii! Bravo, Ana, Miriam, Cosmin, Robert, Sorana, Lavinia, Maria, Nicole, Ștefan, Miru, Ianis, Ade, Codrina, Yanis, Robert, Teodor, Daria, Demetra, Codrina, Alexandra, Darius!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Colegiului „Mihail Sadoveanu”.

LET’S DO IT! Romania este o mișcare socială apărută încă din anul 2009 ce a adunat peste 1.9 milioane de voluntari ce au aceeași viziune, o lume fără deșeuri.

Advertisements

Related posts

Ministrul Educaţiei, despre examenele naţionale: Se vor derula cu prezenţă fizică, pentru a asigura relevanţa

Redacția

Debut în pictură pentru o tânără păşcăneancă (FOTO)

Teona Gherasim

Experiment de senzație într-un laborator din Iași! Un grup de studenți a obținut rezultate spectaculoase pentru cel mai consumat aliment din România

Redacția
Încarcă...