RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Elena Lasconi susține că a fost forțată de conducerea USR să se retragă de pe lista pentru europarlamentare

Într-un interviu exclusiv pentru Euronews România, primarul din Câmpulung Muscel a declarat că președintele partidului USR, Cătălin Drulă, i-a comunicat să se retragă din cursa pentru un scaun la Bruxelles.

Elena LasconiFoto: Agerpres

„Nu sunt pe listele europarlamentare pentru că am fost retrasă de conducerea USR. Nu a fost decizia mea, a fost o decize forțată, mi s-a comunicat să mă retrag de pe liste. Cătălin Drulă mi-a comunicat. Aș vrea ca toate elementele să le vocalizez în interiorul partidului, nu sunt genul care dezbină, sunt omul care unește”, a declarat Lasconi.

  

Doar 16% dintre români cred că USR a procedat corect când a scos-o pe Elena Lasconi de pe lista pentru europarlamentare, în vreme ce 43% spun că decizia a fost greșită, a relevat rezultatele unui sondaj Avangarde, realizat la comanda Digi 24.

Reamintim că preşedintele USR Cătălin Drulă i-a cerut Elenei Lasconi retragerea din campania pentru europarlamentare, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie.

Elena Lasconi, desemnată cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit într-un interviu la Prima TV că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Protecția Consumatorilor a dat amenzi de 13.000 de lei după un control la Carrefour Băneasa și Mega Image Balotești

Redacția

Bucureşti: Patruzeci şi nouă de persoane, trimise în judecată după ce au obţinut ilegal indemnizaţii pentru creşterea copilului cu documente false / Prejudiciu de 4,3 milioane de lei

Redacția

Fata umilită și snopită în bătaie cere daune în instanță: câte 100.000 lei de la fiecare agresoare

Redacția
Încarcă...