RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Ecaterina Andronescu, în vizită la Hălăucești

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației a fost în mai multe comune din județul Iași, unde a purtat discuții cu candidații PSD pentru primării.  


Vineri, senatoarea s-a întâlnit cu Mihai Omușoru, candidatul PSD pentru primăria comunei Hălăucești, Valentin Vîrga, candidat la primăria Mircești, Daniel Grozavu, candidat la primăria Mogoșești Siret și Anti Anton, candidat la primăria Butea.

Mesajele de susținere, atât ale senatoarei, cât și ale colegului Vasile Citea pentru candidații PSD la primării și consiliile locale, au fost urmate de discuții legate de problemele concrete ale unor instituții de învățământ din aceste comune.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Senatorul Constantinescu prezent la Reuniunea Comisiei Comune pentru Integrare Europeană (CCIE) dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova (FOTO)

Redacția

Televiziunea favorită a primarului a șters clipul cu „N-am făcut, pentru că n-am făcut”! NewsPascani.com îți oferă posibilitatea să revezi momentul de care se rușinează Dumitru Pantazi! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Ce alianțe politice vor fi făcute după alegerile locale la Pașcani. De la ce partid va fi viceprimarul în funcție de cine va câștiga fotoliul de primar!

Răzvan Grecu
Încarcă...