NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Activități dedicate copiilor și tinerilor, în avans la Tătăruși

Bucovina Mică iese din tipare. După ce administrația locală atrage fonduri europene pentru modernizarea comunei, ieri, copiii s-au putut distra la noua bază sportivă. Nu întâmplătoare a fost aleasă ziua, asta deoarece activitățile întreprinse ieri au fost dedicate copiilor și tinerilor din comună și împrejurimi.

 

Au sărbătorit Ziua copiilor în avans și s-au ales și cu premii, iar primarul Costel Iosub pune în continuare pe prim plan prioritățile cetățenilor, dar mai ales a tinerilor.

„Suntem la baza sportiva Avântul Tătăruși unde am organizat activități dedicate în special Zilei Copilului. Este o activitate pe care noi o desfășurăm în fiecare an și este o mare bucurie pentri noi, administrația locală că am reușit să dăm copiilor și tinerilor din Tătăruși ceea ce își doreau de foarte mulți ani. Ne bucurăm de această bază sportivă modernă care funcționează și pe timpul nopții, datorită nocturnei”, ne-a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Cu tricourile imprimate cu un mesaj destul de clar, cei prezenți au susținut importanța naturii în dezvoltarea noastră.

 

Copiii au fost promotorii activității Colectează separat! Natura te va răsplăti, iar la final, aceștia au primit dulciuri, diplome și premii.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Prim-vicepreședintele PNL România vine în vizită la Paşcani

Teona Gherasim

AERO DRIFT Weekend da startul unui show de exceptie la Aeroportul Iasi

Redacția

Fuego în spectacol la Pașcani

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site