RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

E oficial: Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost desemnată de SOS candidat pentru Preşedinţia României

Luni, la Poiana Braşov s-a desfăşurat şedinţa Comitetului Naţional al Partidului S.O.S. România pentru stabilirea candidatului acestei formaţiuni politice care va intra în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte al României, potrivit Agerpres.

Diana Şoşoacă. Foto arhivă

Diana Şoşoacă. Foto arhivă

Cu unanimitate de voturi, acesta a decis să sprijine candidatura preşedintelui partidului, Diana Iovanovici-Şoşoacă, la alegerile prezidenţiale din acest an, conform unui comunicat transmis de biroul de presă al formaţiunii, citat de Agerpres.

  

De asemenea, în cadrul şedinţei forul de conducere al Partidului S.O.S. România a decis, tot în unanimitate, aderarea formaţiunii la Grupul Suveraniştii din Parlamentul European, prin cei doi europarlamentari ai partidului.

În cadrul reuniunii s-a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor locale şi europarlamentare şi s-au luat decizii privind strategia pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an, se mai arată în comunicatul de presă.

Singurele partide care şi-au desemnat oficial candidaţii pentru Președinția României sunt AUR, care l-a desemnat pe George Simion, şi SOS, cu Diana Şoşoacă.

Vă reamintim că ea a devenit europarlamentar după alegerile din 9 iunie, când SOS a câştigat 5,03% din voturi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Simona Halep, înaintea Noului An: „2022, norii tăi au fost grei, 2023, arată-mi soarele, te rog!”

Redacția

Afacerea ta e de succes atunci când și angajații sunt fericiți. Alege cardul BRD Visa Business și poți câștiga premii pentru tine și angajații tăi! (P)

Redacția

Favoritul numărul doi, eliminat în semifinalele ATP Delray Beach

Redacția
Încarcă...