NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dublă tragedie. O femeie a murit în biserică, la înmormântarea propriului soț

oamani langa un sicriu care participa la o inmormantare

Tragedie fară margini într-o comună din județul Suceava. O femeie a murit în biserică, la înmormântarea propriului soț. Oamenii au fost șocați de cele întâmplate, mai ales că femeia și-a dat ultima suflare chiar atunci când participa la înmormântarea soțului său.

Potrivit presei locale, bătrâna a fost declarată decedată după aproape 2 ore de când i s-a făcut rău, iar cauza morții a fost „stop cardiorespirator”.

O femeie din Suceava a murit în biserică, la înmormântarea propriului soț

Dublă tragedie într-o familie din județul Suceava. O femeie din localitatea suceveană Râșca a murit chiar atunci când își conducea soțul pe ultimul drum. I-a fost credincioasă o viață întreagă și au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă moartea i-a despărțit.

Oamenii au fost șocați de cele întâmplate, mai ales că femeia și-a dat ultima suflare chiar atunci când participa la înmormântarea soțului său.

  

Apetrei Petria, de 70 ani, din comuna Râșca, împreună cu alte persoane apropiate familiei, urmau să participe la înhumarea soțului acesteia, Apetrei Traian. Bărbatul urma să fie înhumat în cimitirul bisericii pe stil Nou „Sfinții Trei Ierarhi” Slătioara. În momentul în care cortegiul funerar a ajuns la biserică iar sicriul cu trupul fără viață al soțului bătrânei a fost coborât din mașînă, femeii i s-a făcut rău.

În zadar au încercat apropiații acesteia să o ajute, căci odată intrată în biserică alături de sicriul soțului său, bătrâna s-a prăbușit în fața altarului.  Întâmplarea este cu atât mai tragică cu cât, în urmă cu jumătate de secol, cei doi își uneau destinele în fața aceluiași altar.

Martorii au sunat de urgență la 112 și la echipajul medical care a sosit la fața locului a început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. Decesul a fost declarat la ora 18.10 cu diagnostic prezumtiv „stop cardiorespirator”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

O femeie din Bihor şi-a speriat rudele după ce s-a trezit din costiug

Daca în rândurile de mai sus am relatat o întâmplare cu adevărat tragică, mai jos vă arătam o poveste tragico-comică petrecută în județul Bihor. Este vorba despre o femeie care a fost declarată decedată dar care s-a trezit în timp ce era băgată de rude în sicriu. Deşi situaţia pare a fi una desprinsă din filme, ea este cât se poate de reală iar oamenii legii au deschis dosar penal.

Femeia în vârstă de 67 de ani domiciliata în Bihor şi-a speriat rudele după ce, fiind declarată în mod oficial decedata, s-a trezit în momentul în care rudele ei o băgau în costiug. Totul a început în momentul în care vecinii nu au mai văzut-o pe femeie pentru mai multe zile. Speriaţi, aceştia au anunţat oamenii legii care s-au prezentat de urgenţă la faţa locului. Un agent de poliţie care a sosit la faţa locului au văzut-o pe femeie zăcând pe jos. La prima vedere, femeia nu prezentă semne vitale. Din aceste considerente, polistul a anunţat medicul de familia care putea să ajungă la locul ”faptei” abia peste două zile.

Supăraţi şi îndoliaţi, membrii familiei au început să facă pregătirile pentru înmormântare. A doua zi, surpriză, femeia a început să dea semne de viaţă fix în momentul în care membrii familiei o pregăteau să o bage în costiug. Speriaţi şi panicaţi, rudele au chemat imediat un echipaj de prim ajutor. Ajunşi la faţa locului, echipajul a constatat faptul că femeia este în şoc hipotermic. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Oradea. Femeia este internată, în aceste momente, la Terapie Intensivă şi starea ei de sănătate este una gravă.

bzi

Advertisements

Related posts

Un val de aer polar lovește România. Cât de frig va fi în următoarele zile

Redacția

Japonia dă un pas în spate: Jocurile Olimpice ar putea fi amânate

Redacția

Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, centru de testare pentru coronavirus

Redacția
Încarcă...