RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dovedit științific: care este cel mai bun loc de văzut OZN-uri în SUA?

În ce direcție ar trebui să vă îndreptați pentru a găsi cel mai bun loc de văzut OZN-uri în SUA? Un studiu a găsit răspunsul.

Cercetătorii de la Universitatea din Utah au vrut să investigheze modul în care factorii de mediu locali influențează observațiile de OZN-uri. Acum oficial descrise drept fenomene anormale neidentificate (unidentified anomalous phenomena, UAP), termenul se referă la orice lucru văzut pe cer care nu poate fi atribuit cu ușurință fenomenelor naturale sau tehnologiei descrise public.

Analiza rapoartelor înregistrate în ultimele două decenii și măsurătorile caracteristicilor precum acoperirea cerului și condițiile de iluminare au relevat că cel mai bun loc de văzut OZN-uri poate fi găsit în principal în state mai puțin luminate și mai deschise, precum Washington, Nevada și New Mexico.

Care este cel mai bun loc de văzut OZN-uri în SUA?

  

„Vestul are o relație istorică cu OZN-urile: Zona 51, din Nevada; Roswell, din New Mexico; și în Utah avem Skinwalker Ranch, în Bazinul Uinta, și activitate militară la Poligonul de Încercare al Armatei SUA Dugway”, spune geograful Richard Medina, de la Universitatea din Utah.

„În plus, există o comunitate robustă de activități în aer liber pe terenuri publice tot timpul anului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Autoritățile sanitare din Israel au autorizat pastila anti-COVID-19 produsă de Pfizer

Redacția

22 de medici au infectați cu noul coronavirus de fostul ofițer MAI

Redacția

VIDEO Intrusul de la Miami Open. O pisică a întrerupt meciul dintre Venus Williams și Diana Shnaider

Redacția
Încarcă...