NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Două terenuri de fotbal, cu gazon sintetic, inaugurate la Brătești și Cozmești (FOTO)

Tinerii din comuna Stolniceni-Prăjescu se pot bucura de două locații moderne de agrement, care au fost inaugurate ieri. Este vorba de terenurile de fotbal cu suprafață de joc artificială, din satele Brătești și Cozmești, comuna Stolniceni-Prăjescu.

Tinerii vor beneficia de locații moderne, dotate cu instalație nocturnă și toate facilitățile pentru a petrece timpul într-un mod plăcut și relaxant. Inaugurarea a avut loc ieri în prezența primarului Costel Hugianu, viceprimarului Nichita Căprian, reprezentanți ai administrației locale, dar și tineri dornici să facă mișcare.

Banii sunt din fonduri europene, accesați de administrația locală din Stolniceni-Prăjescu, prin intermediul Gal Codrii Pașcanilor. Intrarea este gratuită, condiția fiind să se păstreze curățenia, beneficiarii să folosească încălțăminte sport fără crampoane, pentru a nu distruge gazonul sintetic.

Primarul Costel Hugianu a declarat că inaugurarea celor două obiective a avut loc mai mult și la insistența tinerilor, care erau nerăbdători să folosească cele două locații. Recepția va avea loc mai târziu.

 În ultima perioadă, în comuna Stolniceni Prăjescu au fost investite milioane de euro, fondurile au provenit de la Uniunea Europeană, cât și Guvernul României.

loading...
Advertisements

Related posts

Zilele Școlii Gimnaziale A.I. Cuza din Ruginoasa

Oana Cordoneanu

Saracia a pus stapanire pe comunitati intregi din judetul Iasi. Din cauza datoriilor uriase acumulate in timp, unele localitati s-au trezit cu energia electrica intrerupta

Redacția

Suspiciune de braconaj la Ciohorăni: Localnicii plâng după căprioara ce trăia pe lângă casele lor, dispărută suspect

Marius Parteni
Încarcă...