NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

25.000 de măști donate Spitalului Municipal Pașcani

O asociație din Iași a venit, în ultimele luni, în sprijinul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. ”AMA zâmbet de copil” susține unitatea medicală prin diverse donații. În urmă cu câteva zile, la Spitalul Municipal Pașcani au ajuns 25.000 de măști unica folosință.

”Susținem Spitalul Municipal de Urgenta Pașcani!În aceste vremuri de pandemie cu Covid 19, Asociația AMA ZÂMBET DE COPIL a dăruit Spitalului Municipal de Urgență Pașcani 25.000 măști de unica folosință. Si voi, puteți fi alături de noi! Sprijiniți campaniile noastre! Mulțumim tuturor celor care ne susțin! ️Sunteți minunați! Împreună schimbam destine!”, este anunțul postat pe pagina asociației.

Asociația a cumpărat materiale pentru renovarea secției de Pediatrie din cadrul unității medicale.

”Susținem Spitalul Municipal de Urgenta Pașcani.Cu ajutorul vostru, al celor care ati completat formularul 230, am cumparat materiale de construcții pentru renovarea secției pediatrie Pascani.Toate au fost predate spitalului.Bolnaviorii din acea zona au nevoie de ajutorul nostru.Va mulțumim pentru interesul acordat Asociației AMA ZAMBET DE COPIL!Sunteți minunați!Împreună schimbam destine!”, se arată întro nouă postare pe pagina de facebook a asociației.

Acțiunea de a veni în ajutorul unității medicale din municipiu, aparține Asociației ”AMA- Zâmbet de copil”, din Iași, care  a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Pașcani. Iar ajutorul nu a întârziat să apară.

Advertisements

Related posts

VIDEO: Cum arată saloanele pentru copii din spitalul construit de ”Dăruiește viața”

Redacția

Propunere: servicii medicale şi tratamente personalizate pentru bolnavii de cancer

Redacția

Boala somnului va putea fi monitorizată la Pașcani. De curând s-a deschis un cabinet de Somnologie

Teona Gherasim
Încarcă...