NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pe urmele primarului, o nouă încercare! Edilul local continuă să își vadă de afaceri!

Apropierea alegerilor locale face ca primarul municipiului să fie din ce în ce mai prezent în zona unor obiective de investiții din municipiu. Timpul petrecut de edil la muncă, este unul limitat.

De câteva zile, reporterii Actualitatea Tv încearcă să discute cu acesta despre subiecte publice. Problema e că nu reușim să ajungem în preajma edilului local, care se sustrage discuțiilor. Astăzi am trăit un nou experiment.

„De la Primărie am fost informați că domnul primar este pe strada Fundac Fântânele. În timp ce ne deplasam, cu un coleg spre zona respectivă, primesc un mesaj de la Biroul de Presă în care era scris că Dumitru Pantazi este la intersecția de la Constructorul. Ajunși acolo, domnul primar a plecat când ne-a văzut. Inginerul Popa ne-a spus că merge la alte obiective.L-am căutat pe strada Grădiniței, Aleea 22 Decembrie – zona Clubul Copiilor, Aleea Moldovei, dar nimic. Ceva îmi spunea că a terminat deja munca! Drept pentru care am trecut prin fața sediului AgroComplex, de unde încasează dividende. E la muncă, nu fiți răi! Adică își vede de afaceri!”, se arată într-o postare pe facebook.

Nu este pentru prima dată când alesul local are o asemenea abordare și vine la muncă, doar când are timp! Primarul Dumitru Pantazi a fost contactat telefonic, însă nu a răspuns apelurilor.

loading...
Advertisements

Related posts

O nouă avarie la apă pe strada Fântânele! Se va interveni pe asfaltul turnat în 2015

Ema Roman

Undă verde pentru „drumul gunoaielor” de la Ruginoasa

Redacția

Consilierul local Marius Pintilie dorește ca serviciul de apă-canal să fie preluat de RAGCL. Un proiect în acest sens a fost depus la registratura Consiliului Local!

Răzvan Grecu
Încarcă...