NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Doua noi statii de transfer deseuri in judetul Iasi

Autoritatile judetene au demarat un contract pentru construirea a doua noi statii de transfer deseuri pe raza judetului Iasi.

Cele doua puncte vor fi deschise in comunele Baltati si Ruginoasa, valoarea contractului fiind de 24 milioane lei. „Contractul prevede constructia unei statii de transfer deseuri in localitatea Baltati si localitatea Ruginoasa, inclusiv furnizarea, montarea, punerea în functiune si rodaj pentru utilajele si echipamentele tehnologice. Lucrarile de executie la Baltati prevad construirea unei statii de transfer deseuri, având o capacitate de 17.000 tone/an, in timp ce la Ruginoasa, capacitatea va fi de 44.000 tone/an. Valoarea totala estimata a contractului de lucrari privind constructia statiei transfer Baltati si constructia statiei transfer si sortare Ruginoasa este de 23.929.528 lei, suma ce nu include TVA, echivalent a 5.414.778 euro. Cheltuielile diverse si neprevazute sunt in suma de 1.723.177 lei”, se arata in documentatia de atribuire a contractului. Firmele interesate pot depune oferte pana la data de 11 decembrie. Aceste statii fac parte din proiectul privind sistemul integrat al deseurilor pe raza judetului Iasi si are o valoare de 70 de milioane de euro.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Ce se întâmplă cu sediile RAGCL și Prest Serv Apa? Cine le va folosi după falimentul celor două societăți!

Răzvan Grecu

Primăria nu s-a prezentat la procesul în care solicita redevența datorată de ApaVital! Judecătorii au decis suspendarea litigiului până ce un alt dosar va primi o decizie definitivă!

Răzvan Grecu

Începe procesul şefei de la Cadastru. Un fost funcționar al Primăriei Pașcani a fost trimis și el în judecată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site