RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Două noi sensuri unice ar urma să fie instituite la Pașcani de pe 4 sau 11 septembrie

Proiectul de sistematizare a traficului rutier din zona Piaței Deal va fi finalizat în perioada următoare, prin instituirea a două sensuri unice pe strada Mihail Kogălniceanu. Astfel, conform unui anunț făcut de primarul Marius Pintilie, pe 4 septembrie sau 11 septembrie, de la Piața Deal se va circula pe sens unic până la intersecția cu Aleea Ștefan cel Mare, din proximitatea Spitalului CFR.

Iar, de la fostul sediu al Bibliotecii Municipale „Leonard Gavriliu”, tot pe strada Mihail Kogălniceanu, se va circula pe sens unic până la intersecția cu Aleea Ștefan cel Mare de lângă Spitalul CFR

„Începând probabil din 4 septembrie sau de pe 11, trebuie să mai introducem 2 sensuri unice dintre care unul pleacă de la piață (n.r. Piața Deal) și unul de la biblioteca veche, în așa fel încât să se facă o sistematizare acolo. Conform avizului de la poliție se decongestionează intersecția de la piață, urmând ca noi să trasăm trecerea de pietoni care nu există astăzi.  Dacă vrei să treci de la piață să te duci către primărie, nu ai trecere de pietoni. O să facem trecerea de pietoni, o să mai punem și acei stâlpișori în așa fel încât lumea să înțeleagă care este zona pentru autovehicule și care este zona pentru pietoni”, a anunțat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Related posts

Concurs pentru postul de jurist debutant la Primărie. Iată rezultatele

Marius Parteni

Meteorologii anunţă temperaturi peste cele obişnuite în această perioadă, inclusiv în prima jumătate a lui februarie

Redacția

Suma fabuloasă câștigată de ApaVital în 24 de luni la Pașcani: cu acești bani se putea rezolva problema apei și canalizării în Gâștești și Blăgești!

Răzvan Grecu
Încarcă...