RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările executate de ApaVital în suburbia Gâștești au distrus mai multe străzi. Primarul Pintilie spune că răbdarea i s-a terminat

Mai mulți locuitori din cartierul Gâștești l-au chemat ieri pe primarul Marius Pintilie, pe mai multe străzi pentru a vedea că acestea au devenit impracticabile, după lucrările de înființare a rețelelor de canalizare și apă.

Situația cetățenilor din Gâștești, care se plâng că nu au cum să plece sau să ajungă acasă, din cauză că străzile sunt impracticabile, a fost expusă și pe rețelele de socializare prin intermediul unor fotografii. Primarul Pintilie le dă dreptate și amenință constructorul că răbdarea sa a ajuns la final.

„La Gâștești este o situație neplăcută pe strada Grădinărie, în mod special, dar și pe Gheorghe Doja și pe 16 Februarie și pe Stânilor. Oamenii au dreptate să fie nemulțumiți, m-au chemat și pe mine. Am fost și eu astăzi (n.r. ieri, 31 august 2023) acolo. Lucrurile au ieșit în evidență mai mult, bineînțeles, după ultima ploaie. Am insistat la constructor, i-am și spus că răbdarea mea s-a terminat, pentru că de un an de zile suntem în aceeași situație. Eu le spun că e prea multă mizerie pe stradă și că nu reușesc să facă lucrările în așa fel încât acolo unde s-a băgat apă și canalizare, cel puțin să protejeze zona sau să o pietruiască în așa fel încât mașinile să nu mai intre cu roțile prin gropi. Ei spun că nu se poate că tehnologia se respectă,” a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Conform legislației în vigoare, ApaVital are obligația să aducă străzile la stadiul de dinaintea intervenților sale, iar municipalitatea pregătește în paralel documentațiile tehnice în vederea asfaltării unora din străzile afectate de lucrările de canalizare și distribuție de apă.

  

Related posts

ŞEDINŢĂ DE ÎNDATĂ : reprezentarea juridică , proiect european în faza de documentaţie (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Protopopul negociează cu familia Burțilă pentru un teren care să fie destinat locurilor de veci

Marius Parteni

Ședința Consiliului Local Târgu Frumos din această lună va fi joi, 18 iulie!

Diana Marcu
Încarcă...