RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un jucător de tenis pășcănean ajutat de autorități

În plenul comisiei economice de astăzi, ce a avut loc la  Primăria Pașcani, consilierii au aprobat o rectificare bugetară prin care 8000 lei se vor duce către un jucător de tenis pășcănean.

Advertisements

Acesta este Bogdan Apostol, care de la 15 august este jucător legitimat al CSM -ului. Tânărul  a reușit o serie de rezultate impresionante la nivel național pentru categoria sa de vârstă și ocupă locul I pe țară. Din păcate, la Pașcani nu există un complex sportiv dedicat tenisului, iar tânărul se antrenează la Târgu Mureș. Mai mult, începând din acest an Bogdan Apostol va participa și la competiții de seniori și va avea nevoie de mai mulți bani. În acest sens, familia sportivului a cerut Consiliului Local suma de 4000 lei/luna timp de 2 luni, pentru antrenamente, echipament și competiții. Menționăm că începând din acest an Clubul Sportiv Municipal are și o secție de tenis de câmp, a cărei activitate se desfășoară pe terenul de tenis din spatele blocului Moldova.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

AJOFM: 101 locuri de muncă la Pașcani

Iulia Huțanu

Cătălin Moroșanu : Salutare, prieteni! Sunt impresionat de numărul mare de mesaje de susținere și a celor care doresc să îi ofere o mână de ajutor lui Sergiu

Redacția

După o ceartă de Valentine’s Day cu iubita, un tânăr a dormit în zăpadă

Redacția
Încarcă...